Veszélyes hulladék elszállítása

Veszélyes hulladék elszállítása közben mindig maximális figyelmet fordítunk a biztonságos és hatékony munkavégzésre. Veszélyes hulladéknak minősítik az olyan anyagokat, amelyek a bomlástermékekkel roncsolják a természetet. A veszélyes hulladék elszállítása tehát egyedi feltételeket igényel. Ismerje meg a lényeges információkat, és biztosítsa a szakszerű szállítást! 

 

Válasszon minket, mert: 

  • Gyorsan és költséghatékonyan dolgozunk. 
  • Már az első kapcsolatfelvétel során pontos tájékoztatást nyújtunk. 
  • Minden szállítási feladatot megoldunk. 
  • Extra figyelmet fordítunk a biztonságos szállításra. 
  • Egyedi ajánlatot adunk az Ön egyedi igényei alapján. 
  • Budapest és Miskolc térségében azonnali segítséget biztosítunk. 

 

A veszélyes hulladék elszállítása számos esetben szükséges lehet

Hazánkban az érvényes szabályok szerint veszélyes hulladéknak nevezhetők a tűz- és robbanásveszélyes anyagok, de a különböző érzékenységeket, illetve oxidációt okozó anyagok is ebbe a kategóriába sorolhatók. A radioaktív anyagok azonban nem a veszélyes hulladékok csoportjába tartozik a jogi meghatározások alapján. A veszélyes hulladék elszállítása előtt tehát érdemes megbizonyosodni arról, hogy melyik csoportba tartoznak az elszállításra váró anyagok. Számos anyagot szigorúan különleges szállítási körülmények között szükséges eljuttatni a célállomásra. 

 

Ha Ön is szeretné ellenőrizni a hulladékanyagok típusát és veszélyességét, akkor érdemes az EWC kódokat tartalmazó környezetvédelmi leírást segítségül hívni. A veszélyes hulladéknak nyilvánított anyagok teljes listáját megtekintheti a hulladékjegyzékről szóló 72/2013. (VIII. 27.) VM rendeletben. 

 

Az emberre és természetre egyaránt veszélyes hulladék elszállítása tehát fokozott figyelmet igényel a vállalkozók és kivitelezők részéről is. Nem érdemes elmulasztani a környezetre kártékony anyagok eltávolítását, hiszen akár büntetést is kiszabhatnak a hatóságok. Az, hogy milyen mértékű bírságot kaphat, több tényezőtől függ. A hatóságok figyelembe veszik a hulladék veszélyességi szintjét, illetve a tárolási terület egyedi körülményeit is. A veszélyes hulladék elszállítása minél hamarabb megtörténik, annál kevésbé lesz szennyezett a környezet. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és szakszerűen visszük el az összes veszélyes hulladékot az Ön által meghatározott helyre! 

Velünk precíz munkavégzésre számíthat a veszélyes hulladék elszállítása során

A veszélyes hulladék elszállítása közben számos különböző anyaggal dolgozunk, amelyek akár az emberi szervezetre is károsak lehetnek. Éppen ezért fontos, hogy Ön is mindig biztonságos és szakszerű szállítási segítséget kapjon a veszélyes anyagok eltávolítása folyamán. Így teljes mértékben megóvható a közelben tartózkodó emberek egészsége, és a környezetet sem éri kár. 

 

Építkezéseken gyakran hatalmas mennyiségű káros anyag gyűlik össze, amelyet célszerű minél előbb elszállítani a munkaterületről. Toxikus fémek és azbesztes anyagok, illetve különböző oldószerek és szénhidrogénes anyagok is a veszélyes hulladékok csoportjába sorolhatók. A higanyt tartalmazó hulladékok szintén veszélyes minősítéssel rendelkeznek. Szigetelőanyagokkal és bitumennel történő munkavégzés esetén is ajánlott odafigyelni a szabályos elszállításra. 

Milyen előnyöket biztosítunk Önnek?

Veszélyes hulladék elszállítása folyamán is szabályszerűen és rövid határidőkkel dolgozunk. A szállítandó hulladékot kollégáink segítségével a kívánt rakodási helyre visszük. Legyen szó akár építkezésről vagy egyéb munkaterületről, garantáltan hatékony módon távolítjuk el a kártékony hulladékokat. 

 

Bátran kereshet minket lomtalanítási és bútorszállítási munkavégzéssel kapcsolatban is. Bármilyen ingatlan hatékony lomtalanítását vállaljuk, és mindig ügyelünk a legkisebb tárgyak biztonságára is. Ha bútorszállításra lenne szüksége, egyenesen az Ön otthonáig visszük a vásárolt termékeket.