Sitt elszállítás

A sitt elszállítás napjainkban már egyszerűen és rövid idő alatt elvégezhető, ha tapasztalt szakemberekre bízza a feladatot. Rutinos kollégáink kizárólag megbízható gépjárművekkel és biztonságos berendezésekkel dolgoznak. Segítségünkkel az építkezéseken és bontásokon összegyűlt törmeléket is az Önnek megfelelő helyre szállítjuk. Gondoskodjon a sitt elszállítás szakszerű körülményeiről! 

 

Válasszon minket, mert: 

 • Gyorsan és költséghatékonyan dolgozunk. 
 • Már az első kapcsolatfelvétel során pontos tájékoztatást nyújtunk. 
 • Minden szállítási feladatot megoldunk. 
 • Extra figyelmet fordítunk a biztonságos szállításra. 
 • Egyedi ajánlatot adunk az Ön egyedi igényei alapján. 
 • Budapest és Miskolc térségében azonnali segítséget biztosítunk. 

 

Sitt elszállítás minden szabálynak megfelelően

Érdemes először tisztázni, hogy mit is jelent a sitt kifejezés. A sitt elsősorban épületek bontása és építkezési munkálatok közben létrejött törmelék. A felhalmozott hulladékot a dolgozók legtöbbször kisebb-nagyobb konténerekbe öntik. Az így összegyűjtött sitt egy bizonyos részét később újrahasznosítják. Ennek köszönhetően a nyílászárók és a bontásból származó téglák is újra felhasználhatók lesznek más termékek gyártásához. Az építkezéseken a szabályos sitt elszállítás elengedhetetlen, hogy az újabb törmelékek ismét az üres konténerekbe kerülhessenek. 

A munkaterület tisztaságát az építési vagy bontási feladatok elvégzése után is szükséges biztosítani. Fontos, hogy a sitt elszállítás biztonságos és törvényes módon valósuljon meg, hiszen a környezetvédelemmel, illetve a hulladékszállítással kapcsolatos szabályokat 2012-ben megváltoztatták. Hulladék-feldolgozó üzemekben már hatékonyan újrahasznosítják az építési törmelékeket. Olyan zúzalékot készítenek az odavitt sittből és egyéb anyagokból, amelyeket a feldolgozás után új anyagnak minősíthetnek. Hazánkban az újrahasznosított törmeléket például útépítések során használják fel, legtöbbször betonburkolatokat készítenek belőlük. 

Hol vehető igénybe a gyors sitt elszállítás?

Budapesten a sitt elszállítás extra gyorsan elérhető mindegyik kerületben. Ajánlott azonban már a munka kezdetén gondoskodni az építési törmelékek és hulladékok elszállításáról. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és szakszerű segítséget nyújtunk Önnek a megbeszélt időpontban! 

Természetesen Ön is egyedi ajánlatot kap, amelyet az első kapcsolatfelvétel során azonnal ismertetünk. A legtöbb esetben már 2-3 kérdés után pontos képet kapunk a munkáról, és percek alatt ajánlatot tudunk nyújtani. Az árakat elsősorban a szállítási távolság és a sitt mennyisége befolyásolja. Amint megismertük a munkavégzés részleteit, már minden további feladatot szakszerűen ellátunk. Minden esetben szabályos és biztonságos körülmények között szállítjuk a törmeléket az Ön által meghatározott helyszínre. 

Hogyan tudunk Önnek segíteni a szállítási feladatokban?

 • Az első telefonhívás vagy üzenetváltás során konkrét ajánlatot nyújtunk. Rejtett költségek soha nem merülnek fel, hiszen mindig előre megbeszéljük a munkavégzéssel kapcsolatos részleteket. 
   
 • Biztonságos rögzítéssel és szabályosan visszük a hulladékot az Ön által kijelölt célállomásra. Szakembereinkkel bármilyen építkezéshez tartozó munkaterületről elszállítjuk az összegyűlt törmelékeket. A sitt elszállítás nagyobb mennyiség esetén sem jelent számunkra gondot. 
   
 • Ha a sitt elszállítás helyett veszélyes hulladék elszállítására vagy lomtalanításra lenne szüksége, bátran kereshet minket. Természetesen a veszélyes hulladékok szállításánál is maximális figyelmet fordítunk a biztonságra. Lomtalanítást pincék és padlások, illetve hétvégi házak és egyéb ingatlanok területén is vállalunk.