Hulladékszállítás

A hulladékszállítás során minden Ön által kiválasztott háztartási berendezést és használati tárgyat a kijelölt helyszínre viszünk. Ha csak a helyet foglalják otthonában vagy vállalkozása telephelyén a fölösleges dolgok, érdemes minél hamarabb gondoskodni az elszállításukról. Ha hulladékszállításra van szüksége, keressen minket bizalommal, és költséghatékony, de valóban környezetbarát módon segítünk Önnek! 

Válasszon minket, mert: 

  • Gyorsan és költséghatékonyan dolgozunk. 
  • Már az első kapcsolatfelvétel során pontos tájékoztatást nyújtunk. 
  • Minden szállítási feladatot megoldunk. 
  • Extra figyelmet fordítunk a biztonságos szállításra. 
  • Egyedi ajánlatot adunk az Ön egyedi igényei alapján. 
  • Budapest és Miskolc térségében azonnali segítséget biztosítunk. 

 

Mikor érdemes a hulladékszállítás mellett dönteni?

Az úgynevezett lakossági hulladékok folyamatosan halmozódnak, és sokszor már kerülgetni kell őket a háztartás vagy a munkaterület környékén. A szakmánkban fehéráruknak nevezzük az olyan mindennapos háztartási készülékeket, mint a mosógépek vagy a hűtőszekrények. Ezek a berendezések ugyanis számos esetben már javíthatatlanok, de a hulladékfeldolgozó telepeken még eladhatók. Az elromlott, lejárt garanciájú elektronikai termékek többségének szinte egyáltalán nincs piaci értéke, ezért célszerű hulladékszállítás segítségével felszabadítani az általuk foglalt helyeket. 

Érdekesség, hogy a régi típusú DVD lejátszók, HiFi rádiók és TV készülékek, illetve további elektronikai eszközök már a veszélyes hulladékok listáján szerepelnek. A 2000-es évek közepétől már a kiterjesztett gyártói felelősség elve alapján az elektromos eszközök forgalmazóinak segítséget kell nyújtani a hulladékszállítás szervezésében és az anyagok feldolgozásában is. Az elfogadott rendelet segítségével a hulladékok összegyűjtésére szeretnék ösztönözni az embereket, hogy a feldolgozható anyagokat környezetbarát módon újrahasznosítsák a hulladékipari telepek. 

Természetesen a lakosság ingyenesen adhatja át az összegyűjtött elektromos berendezéseket a hulladékgyűjtő telephelyek számára. Számos esetben az elektronikai készülékeket forgalmazó cégek is átveszik a hulladékot. Legyen szó akár elektromos vagy egyéb hulladékról, mi garantáltan segítséget nyújtunk az elszállításukban. Keressen minket bizalommal, és használja praktikusan a felszabadult területeket! 

Miért ajánlott a hulladékszállítás mellett dönteni?

A hulladékszállítás ugyanolyan mértékű precizitást igényel, akárcsak egy bútorszállítási feladat. Biztonságosan szükséges rögzíteni az összegyűjtött hulladékot, hogy az Önnek megfelelő helyszínen lerakodhassuk. Számos hulladék akár az emberi szervezetre is káros hatással lehet, ezért célszerű minél tisztább környezetet teremteni. A lakossági hulladékokat az újrahasznosító telephelyeken már rövid idő alatt feldolgozzák. Az így nyert anyagok pedig tökéletesen újrahasznosíthatóvá válnak, amelynek köszönhetően a környezetszennyezés teljes mértékben elkerülhető. 

Az Európai Unió 8 évvel ezelőtt a környezetvédelem érdekében a szigorúbb és átláthatóbb hulladékszállítás mellett hozott rendeleteket. Hazánkban is kiemelt figyelmet fordítanak a hatóságok a veszélyes hulladékokra és az illegális szemétlerakó területekre. Természetesen a büntetések elkerülése mellett számos további előnye van a hulladék szakszerű elszállításának. A hulladékoktól és kacatoktól megtisztított helyeket végre valóban a tervei szerint használhatja. 

Hogyan tudunk Önnek segítséget nyújtani?

Legyen szó bármilyen hulladékról, az első beszélgetésünk során már konkrét ajánlatot tudunk nyújtani Önnek. Tapasztalt szakembereinkkel garantáltan gyorsan és hatékonyan dolgozunk a hulladékszállítás teljes ideje alatt. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és garantáltan segítünk!